AH American pancakes naturel

Ik ga het niet onder stoelen of banken steken, maar ik ben verslaafd aan American Pancakes. Vooral na mijn trip aan Londen waar ik The Breakfast club heb ontdekt. Eerlijk is eerlijk, het kan soms een gedoe zijn om ze klaar te maken. Gelukkig heeft de Albert Heijn nu kant- en klare American Pancakes. 

AH American pancakes naturel

 

[ts_row] [ts_one_half]AH American pancakes zijn lekker luchtige pannenkoekjes voor lekker tijdens het ontbijt of op ieder ander moment van de dag. Ik vind het zelf heerlijk om de pannenkoeken op een zondagmorgen te eten. Een groot voordeel is dat deze AH American pancakes naturel zo snel klaar zijn, dat je ze ook op een doordeweekse dag kunt eten. Je hoeft er niet eerder voor uit je bed want ze zijn binnen twee minuten klaar.[/ts_one_half] [ts_one_half]

Serveer ook eens met bosvruchten

Ook te verwarmen in toaster/broodrooster

Probeer de pancakes eens met maple syrup

6 stuks in een verpakking

[/ts_one_half] [/ts_row]

 

Bereiding

[ts_row] [ts_one_half]Ik zag de verpakking in de schappen liggen en ik dacht BINGO. Echt een product voor ZOEVE om uit te proberen. De verpakking ziet er geslaagd uit, maar het gaat natuurlijk om de inhoud. Het is de bedoeling dat je de pannenkoeken een paar seconden per kant in een pan met olie doet. Je kunt er ook voor kiezen om de pannenkoeken in de magnetron te verwarmen. [/ts_one_half] [ts_one_half]Zelf geef ik niet de voorkeur aan het opwarmen in de magnetron. Het schijnt dat bij het opwarmen in de magnetron bepaalde stoffen vrijkomen die niet goed voor je zijn. Natuurlijk zijn kant- en klare pannenkoeken ook niet goed voor je, maar we willen niet dubbelop slecht bezig zijn. Ik koos dus voor het opwarmen via de pan.  [/ts_one_half] [/ts_row] 

Op de bovenstaande foto zie je de American Pancakes in de pan liggen. Ze zijn redelijk klein (mijn eigen gemaakte American Pancakes zijn groter). Klik op >>deze link<< voor het recept van mijn eigen American Pancakes. Ook zijn de pannenkoeken perfect rond waardoor je de perfecte Instagram foto kan maken. Laten we daarover eerlijk zijn, dat willen we tegenwoordig toch allemaal? Nog geen halve minuut later waren de pannenkoeken al klaar en was het tijd om ze te ‘versieren’. Ik koos voor slagroom, maple syrup en fruit. 

Resultaat

Het resultaat van nog geen twee minuten voorbereiding. Natuurlijk is de belangrijkste vraag van dit artikel, zijn de AH American pancakes naturel lekker? Nou ik zal jullie heel eerlijk vertellen. De smaak heeft mij echt verrast: ze waren HEERLIJK. Oprecht voor herhaling vatbaar. Super snel klaar en echt goed te eten. Uiteraard zijn de pannenkoeken niet gezond en is het nog slechter omdat ze uit een verpakking komen. Toch vind ik dat in tijden van de #fitgirls #eatclean etc. het gewoon moet kunnen. Eetsmakelijk!

 

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *