Mooiste stranden van Aruba. Rodgers beach

Witte zandstranden, helderblauwe zee en ruisende palmbomen. Aruba staat bekent om de mooiste stranden en de heerlijke eilandsfeer. Een vakantie naar Aruba is een vakantie naar het paradijs. Zoeve verbleef twee weken lang in dit paradijs en neemt jou graag mee op dit avontuur. In deze reeks beschrijft ze de mooiste stranden, de rustige plekjes en de heerlijkste restaurants. Schenk wat lekkers in, installeer je goed en ga mee op ontdekkingstocht naar Rodgers Beach Aruba. 

Rodgers beach is het rustige zusje van Baby beach en is geliefd bij toeristen en locals die niet van drukte houden. Je komt er heel gemakkelijk per auto en er is een kleine parkeerplaats om de auto te parkeren. De zee is er glashelder en je kunt er de mooiste vissen spotten met snorkelen. Wanneer je recht voor Rodgers beach staat zie je rechts een klein, minuscuul haventje (als je het al een haventje kan noemen). Hier liggen enkele felgekleurde bootjes waar je wel een foto van moet maken. Neem plaats op de steiger bij de gekleurde bootjes en geniet van het prachtige uitzicht. Kijk bij dit uitzicht vooral niet naar rechts want dan zie je de olieraffinaderij en dit kun je dan ook meteen als een ‘nadeel’ zien.

Mooiste stranden van Aruba. Rodgers beach

Rodgers beach Aruba

Zoeve kijkt simpel weg niet naar rechts en geniet volop van het zachte geruis van de palmbomen. Het heerlijke zeebriesje over een zongebruinde huid en het geluid van de zee. Voor een heerlijke lunch heeft zij haar eigen lunch meegenomen, gekocht bij de supermarkt. Op het menu staat een heerlijke volkorenboterham met zonnebloempitten en tonijn. Een andere voorziening is er niet voor de lunch. Er is geen strandtent of foodtruck bij het strand. Geen eigen lunch mee? dan is er de mogelijkheid om met de auto naar Baby Beach te rijden en te genieten van een lunch bij Big Mama (overigens geen favoriet bij Zoeve).

Mooiste stranden van Aruba. Rodgers beach

Mooiste stranden van Aruba

Rodger Beach is een absolute favoriet van Zoeve vanwege de rust. De toeristen gaan voornamelijk naar het strand ernaast (Baby Beach) waardoor het er rustiger is. Op beaby Beach is er wel een mogelijkheid voor lunchen. Er staan weliswaar parasols en je kunt er een ligbed huren, maar het is er veel drukker. Op Rodger’s beach staan vier ‘hutjes’ en een huisje waar je in de schaduw kunt liggen. De rust is waar Zoeve juist van geniet, back to basic. Een plek waar je rustig je camera kunt pakken en een foto van de zee kunt maken, zonder toeristen in beeld, waar je alleen in de zee kunt liggen zonder tientallen toeristen. Verder is het een plek waar je echt even één bent met de schoonheid van Aruba.

Mooiste stranden van Aruba. Rodgers beach

Concluderend:

Voordelen

 • Het is vaak erg rustig op het strand.
 • Er is genoeg parkeergelegenheid en gratis.
 • Op het strand staan hutjes (gratis) waardoor je in de schaduw kunt liggen.

Nadelen

 • Er is geen mogelijkheid om te lunchen.
 • Rechts van je kijk je tegen de olierafferanij aan.
Volg:
ZOEVE
ZOEVE

Mijn naam is Zoë van Es en ik ben 25 jaar. Vier jaar geleden begon ik met een blog genaamd www.beautyenfashion.com. Daarop schreef ik voornamelijk over beauty en fashion. Mijn liefde voor reizen en eten begon met de jaren te groeien. Waar ik vier jaar geleden pagina’s vol kon schrijven over deze onderwerpen, merkte ik dat mijn interesse afnam. Na maanden brainstormen, maar vooral het volgen van mijn hart, stapte ik over op een andere domeinnaam. Begin 2016 was ZOEVE.nl geboren en sindsdien schrijf ik met veel liefde, passie en plezier over; reizen, eten en lifestyle. Op woensdag en zondag om 17:00 uur komt er een artikel online.

I have no idea what’s next…but I’m excited.

Find me on: Twitter

2 Reacties

  • ZOEVE
   Auteur
   16 juli 2018 / 10:18

   Ja, het is echt een stukje paradijs op aarde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *