Welkom in 2017

Wat is de tijd toch ontzettend hard gegaan. Voor mijn gevoel sta ik nog met beide benen in 2016 en is dat jaar pas net begonnen. Toch heet de titel van dit stukje geschreven tekst ‘welkom in 2017’. Voor het eerst in mijn leven heb ik voor mezelf doelen gesteld. 

Welkom in 2017

Ik ben van mening dat doelen stellen ontzettend belangrijk is. Als je geen doelen stelt, kun je je jaar ook niet vergelijken. Ik probeer te bedenken wat ik in 2016 allemaal bereikt hebt en of ik de juiste keuzes heb gemaakt. Hiermee kom ik tot de conclusies dat ik eigenlijk alles maar half gedaan heb. Ik had geen doel, wilde te veel, maar ook weer te weinig. 2016 is wel het jaar geweest waarin ik mijn scriptie heb gehaald en veel reizen heb mogen maken. Voor 2017 heb ik heel bewust doelen gesteld die ik graag met jullie wil delen. Daarnaast ben ik ook enorm nieuwsgierig naar jullie doelen en wensen. Ik heb mijn doelen onderverdeeld in twee categorieën: persoonlijk en zakelijk.

 

Persoonlijke doelen 

 • Diploma halen
  Dit staat bovenaan mijn lijstje. Ik loop helaas een half jaartje uit met mijn studie en moet in februari nog een toets halen. Natuurlijk ga ik hier heel erg hard voor leren en mijn best doen. Als het goed is en ik haal een voldoende, dan mag ik in februari mijn diploma in ontvangst nemen.
 • Gezonder eten
  Ik woon nog bij mijn ouders en eet daardoor redelijk gezond. Elke avond eet ik netjes mijn aardappelen, groente en vlees/vis. Helaas is mijn ontbijt (sla ik regelmatig over) en mijn lunch op vrije dagen niet zo gezond. Mijn doel is om van maandag tot vrijdag gezond te eten. Op zaterdag mag ik dan wat ongezonder eten en op zondag ga ik weer gezond eten. Ik hoop hiermee wat buikvet kwijt te raken. Hierover komt nog meer op zoeve.nl.

Zakelijke doelen

 • Regelmatig artikelen schrijven
  In 2016 heb ik heel erg onregelmatig geschreven op mijn website. Ik wil dit in 2017 beter en slimmer gaan aanpakken. Verder ga ik mijn website ook inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Wel heb ik in 2016 al de categorieën van mijn website aangepast. Uiteindelijk zal ik naar één thema gaan, maar gaandeweg hoop ik te ontdekken waar mijn hart ligt op het gebied van schrijven. 
 • 50.000 bezoekers
  Ik wil aan het einde van 2017 naar 50.000 bezoekers per maand op mijn website. Vorig jaar heb ik een masterclass bij Annic van Wonderen gevolgd en sindsdien weet ik dat niets onmogelijk is. Ik hoop dit te halen door heel hard te werken, goede content te schrijven en social media bij mijn blog te betrekken.
 • Youtube oppakken
  Jaren geleden ben ik al begonnen met een Youtube account. Ik maakte video’s over beauty en alles wat daarbij kwam kijken. Hier ligt momenteel niet meer mijn hart. Ik ben van plan om de prachtige reizen die ik maak in 2017 vast te gaan leggen in vlogs. Aan het einde van 2017 hoop ik op dit account 2000 abonnees te hebben.

Dit zijn mijn doelen voor 2017. Ze lijken misschien groot en ambitieus, maar 2017 heeft net als elk ander jaar 365 dagen, 52 weken, 12 maanden en maar liefst 525.600 minuten! Ik ben heel erg benieuwd naar jouw doelen en laat ze ook zeker achter in de comments. Dan wens ik jou, uit de grond van mijn hart, een heel liefdevol 2017. Let the fun begin. 

Liefs,
Zoë

[hr gap=”0″]

Volg ZOEVE.nl op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. 

Volg:
ZOEVE

Mijn naam is Zoë van Es en ik ben 25 jaar. Vier jaar geleden begon ik met een blog genaamd www.beautyenfashion.com. Daarop schreef ik voornamelijk over beauty en fashion. Mijn liefde voor reizen en eten begon met de jaren te groeien. Waar ik vier jaar geleden pagina’s vol kon schrijven over deze onderwerpen, merkte ik dat mijn interesse afnam. Na maanden brainstormen, maar vooral het volgen van mijn hart, stapte ik over op een andere domeinnaam. Begin 2016 was ZOEVE.nl geboren en sindsdien schrijf ik met veel liefde, passie en plezier over; reizen, eten en lifestyle. Op woensdag en zondag om 17:00 uur komt er een artikel online.

I have no idea what’s next…but I’m excited.

Find me on: Twitter

Share:

2 Reacties

 1. 2 januari 2017 / 14:37

  Gezonder eten ben ik nu mee bezig, ik ben samen met mijn ouders bezig in het boodieboost boekje, zo krijg je door hoe je weer gezond en verstandig ga eten. Niet jezelf uitmageren want je mag als vrouw gewoon 2x in de week een saus bij je eten, 3 glazen drank in de week en 2 x een joker in de week gebruiken!

  • ZOEVE
   Auteur
   2 januari 2017 / 15:41

   Wat super goed dat je samen met je moeder gezonder aan het eten bent. Ik zal mezelf nooit ‘uitmageren’, daarvoor ben ik te gek op eten 🙂 Ik ben heel erg benieuwd naar jouw resultaten op het gebied van gezonder eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *